Un altfel de brad

Anul acesta m-am hotarat sa impodobesc un altfel de brad. Motivele sunt multe si cred ca le stiti si voi, dar nu am vrut nici sa scot din depozit bradul vechi artificial si nici sa cumpar un brad natural. Astfel ca m-am gandit sa fac un brad din globuri si cam asta a iesit:brad

Imi pare rau ca nu am poze din timpul “fabricarii”, dar am sa incerc sa explic cat mai bine procesul.:) Daca vi se pare o idee buna, go ahead:)

Aveti nevoie de ata transparenta (eu am folosit guta de pescuit), banda adeziva transparenta sau de culoarea tavanului , globuri si ceva timp liber.

Se leaga ata transparenta de ornamentul pe care il veti folosi ca varful bradului (steaua, in cazul meu) si apoi se lipeste cu banda adeziva de tavan. (acesta este punctul de pornire si primul reper in conturarea bradului). Apoi, in jurul acestui ornament, se face un cerc din globuri lipite de tavan, dar ceva mai jos decat varful  (cam 3-4 globuri), apoi alt cerc- mai jos decat primul, apoi altul si tot asa, in functie de cat de mare doriti bradul.

Dupa ce ati conturat bradul trebuie sa incepeti sa puneti globuri si in interiorul acestuia, unele mai scurte, altele mai lungi.

Asta e tot:)

Daca va e teama ca ata va aluneca prin banda adeziva, puteti pune in varful ei o bucata mica de hartie. eu am pus, apoi am scos-o pentru ca nu-mi placea cum se vedea. Au mai alunecat ceva globuri, e drept, dar le-am lipit la loc:).

Craciun Fericit si daca va hotarati sa-l faceti si voi, astept poze:)!

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s